Carpe Diem
good ghost
Arhiva
« » stu 2007
Brojač posjeta
375517
Shoutbox
17.5.2018. 13:15 :: agen pertamini
agen pertamini
17.5.2018. 13:15 :: agen pertamini
agen pertamini
17.5.2018. 20:55 :: Ciri2 batu ginjal dan obat apotik batu ginjal
Solusi kesehatan dengan metode herbal dari denature indonesia yang sudah berpengalaman menyembuhkan berbagaimacam penyakit seperti : penyakit menural seksual, Wasir ambeien, kanker, jantung, ginjal dll. pesan sekarang di no 0821 3861 5111 atau 0877 2
17.5.2018. 22:40 :: obat perangsang blue wizard bandung
obat perangsang blue wizard bandung
17.5.2018. 22:40 :: obat perangsang blue wizard bandung
obat perangsang blue wizard bandung
17.5.2018. 22:40 :: obat perangsang blue wizard bandung
obat perangsang blue wizard bandung
17.5.2018. 22:40 :: obat perangsang blue wizard bandung
obat perangsang blue wizard bandung
18.5.2018. 18:10 :: titan gel pembesar penis
titan gel pembesar penis
18.5.2018. 18:10 :: titan gel pembesar penis
titan gel pembesar penis
go
Nema zapisa.
--
Knjiga gostiju

 

Blog - studeni 2007
srijeda, studeni 28, 2007

Žao mi je, ali, izgleda da se jedan Poltergeist umiješao i u ovaj moj post. Nikako mi tekst neće prihvatit, tj. kad sejvnem jednostavno mi tekst odreže. Probat ću sada s ovim da li će usppjeti????
Dodatak:
oooo, ovsj je uspio, a sada onaj glavni (imam ga copy-paste(sada ću ga pastat), pa da vidimo

......neće....nikako neće....idem ponovno:

.... ovo je već strava....nikako ga neće, da ga probam skratiti....

idemo.....

...između je bio neuspio pokušaj...još jednom

U Rosenheimu je Hans Bender lako izdvojio opsjednutu osobu, jer je uočio da do pojave osobito dolazi u nazočnosti devetnaestogodišnje Annemarie Schneider. Kad god nje nije bilo u uredu, vladao je mir, ali kad je bila tamo, čudna bi zbivanja ponovno počela. Lusteri bi se ljuljali ako je prolazila ispod njih, slike na zidu okretale oko čavla kao propeler pred zapanjenim odvjetnikovim strankama, a novac za cigarete letio je iz kutije u kojoj su ga držali. Slučaj je napokon okončan kad je Annemarie prestala raditi za odvjetnika; u ured se mirna radna atmoasfera, koju je dolazak te djevojke tako silovito poremetio.

..... oooooo..... ovo je uspjelo....da probam i ostatak...ma neće on mene "&%$#/"

Pri kraju 1982. godine glavni inspektor Turley i njegova ekipa već su utrošili više od tri tisuće petsto radnih sati na besplatnu istragu. U isto vrijeme, njegov je policijski odjel riješio pet slučajeva umorstva, ali dosje 0 Thornton Roadu još je bio otvoren, što je policiju tjeralo u očaj. “Potpuno smo zbunjeni. Pokuša1i smo sve što znamo, a nismo uspjeli saznati tko to izvodi”, rekao je Turley jednom reporteru. Ni za dvije godine policija nije mogla izvijestiti ništa novo. I podaci koji postoje samo povećavaju misteriju: kamenje koje leti iste je vrste kao ono što se može naći u svim vrtovima Thornton Roada, ali na onima koje je bombardiralo kuće nije bilo nikakvih otisaka prstiju ili drugih znakova. Štoviše, na njima nije bilo tragova zemlje, pa sudski stručnjaci kažu da kamenje izgleda kao oprano. U međuvremenu, vlasnici kuća pitaju se hoće li im osiguranje platiti štetu  - dosad je na jednoj adresi razbijeno stakla u vrijednosti od 700, a na drugoj od 300 funti. Uza sve to, moraju živjeti u prijetećoj atmosferi. Izaći noću u vrt teško je iskušenje, u koje se čovjek upušta jedino kad ga nikako ne može izbjeći, a i tada se trese od straha. Čak su i u početku opsade stvari dostizale takav zamah da je mladi Christopher Malcolm, iz kuće broj 3, običavao ostajati u vrtu dok se mračilo, u nadi da će riješiti slučaj. Od kamenja se štitio očevim ratnim š1jemom ili tvrdim džokejskim šeširom. Iz kasnijih je vremena sjećanje domaćice koja je pošla skinuti hlače s užeta za sušenje (što je jako bitno za priću, hehe). Smrkavalo se i obuzeo ju je jak osjećaj da je iz mraka promatraju. Još nije ni dotrča1a do kuhinje, samo desetak koraka udaljene od užeta, a kamen je udario o zid.   Bez obzira na to kako se riješio s1učaj ulice Thornton, prisutni su mnogi znakovi klasičnog napada poltergeista. Stoljećima su se slučajevi bombardiranja kamenjem tako često ponavljali da im je dr Nandor Fodor, u svojoj Enciklopedjji. ekstrasenzorne znanosti, posvetio čitavo poglavije. Počeo je od slučaja iz 858. prije naše ere, kad je u malom gradu Bingenu na Rajni kamenje bacao zloduh — tako se tada vjerovalo — i ono je tuklo o zidove nastambi poput čekića.

..........
Pročitaj kompletan post
goodghost @ 11:53 |Komentiraj | Komentari: 17 | Prikaži komentare
utorak, studeni 27, 2007
goodghost @ 22:58 |Komentiraj | Komentari: 6 | Prikaži komentare
U kancelariji uglednog odvjetnika u Rosenhelma, u južnoj Njemačkoj, zavladao je zimi 1967. nered.
Prvi znak da se nešto čudno događa javio se ljeti, kad su kancelarijski telefoni povampirili. Ponekad bi svi odjednom počeli zvoniti, premda se uspostavilo da nitko nije nazvao, a razgovore bi često prekidali neugodni metalni zvukovi. Šef ureda potužio se pošti; upućeno je nekoliko tehničara da poprave kvar. To je trebalo biti jednostavno, ali tehničari uopće nisu uspjeli pronaći bilo kakvu grešku. Naprotiv, utvrdili su da su aparati potpuno ispravni.
Nakon više tjedana temeljitih ispitivanja, zbunjeni tehničari telefonske kompanije su odustali, a kako su se neprilike pogoršale, uključio se tim telefonskih stručnjaka. Namjestili su brojač koji je bilježio svaki poziv. On, međutim, nije riješio problem. Naprotiv, misterija se povečala, jer je brojač pokazao da su deseci poziva zabilježeni s telefona za koje su se namještenici odvjetničke kancelarije zakleli da u to vrijeme nisu bili upotrijebljeni. Neki su brojevi nazivani zapanjujućom brzinom i učestalošću, a određenog dana brojač je zabilježio da je broj 0119, broj točnog vremena, bio nazvan 46 puta u petnaest minuta. Kao obično, nitko od namještenika nije viđen da naziva. Uostalom, nisu morali nazivati točno vrijeme, jer su svi imali satove, a i u blizini su bile dvije crkve sa satovima koji su glasno odbijali ure.
 
            Kako su telefonski računi, a i nervoza, rasli, u kancelariji su se i drugi predmeti počeli čudno vladati. Fluorescentne cijevi uzastopno su iskakale iz 1ežišta, obične žarulje prskale, ladice se bučno otvarale, slike na zidovima iskrivljavale, a iz fotokopirki prodirao je dim.  Napon struje naglo je padao, pa rastao. Prostorije su bile u neredu.
.           .           .           .
Ipak, stručnjaci - tehničari, električari, ekipa istaknutih fizičara bili su nakon svestranog ispitivanja prinuđeni priznati poraz. Nisu mogli otkriti nikakve uzroke neobičnih zbivanja, koja je dotad posvjedočilo četrdeset vjerodostojnih očevidaca. Zbunjeni fizičari kao što istinski znaju što to znači samo oni koji su bili žrtve takva duha, riječ poltergeist (od njema~kog >>bučan duh<) ni izdaleka ne opisuje jednu od najneprirodnijih pojava iz popisa istraživača ekstrasenzornih slučajeva. Poltergeist je mnogo više od bučnog duha:
goodghost @ 08:25 |Komentiraj | Komentari: 9 | Prikaži komentare
četvrtak, studeni 22, 2007
Malo da se igram novinara.
Danas u ranim poslijepodnevnim satima u mom susjedstvu je izbio požar. Vatra se zahvaljujući vjetru brzo širila. Ali ipak naš lokalni DVD je "relativno" brzo stigao. Za pet minuta su potrošili vodu koju su imali u kamionu, onda su tražili brzo hidrant da se zaštekaju. Kad su to uspjeli, onda su skužili da im treba još jedna cijev, pa kad su i nju sklopili, onda je konačno voda potekla.
Sve u svemu dobro je završilo. Policija je izvršila očevid, valjda su nešto i zaključili, tu informaciju nemam.
Kako je to izgledalo pogledajte:

goodghost @ 18:29 |Komentiraj | Komentari: 16 | Prikaži komentare
Kad djeca dožive NDE, fenomen “tik do smrti” dobiva posebno značenje. Baveći se ovim nedužnim stvorenjima, istraživaći imaju mogućnost da ispituju bića za koja su potrošila malo vremena na razmišljanja o životu, o smrti i onom svijetu. Budući da ne znaju gotovo ništa o špekulacijama odraslih, o njihovim nagađanjima, djeca pnije dožvljaja NDE-a ne znaju ni za što slično.
Kako su djeca sbobodnija od utjecaja kulturnog uvjetova­nja, manje njime sputana nego odrasli,što dožive kad se nađu “tik do smrti” ima “veću težinu” od onog što dožive odrasli; nekako je “autentičnije”.
Zato je važno da čak i kad su još sasvim mala - kao što što će se vidjeti neka od njih dožive NDE u dobi od samo šest mjeseci - djeca iskazuju iste simptome povezane s NDE-om kao i odrasli iz bilo koje kulture: govore o osjećaju da gledaju vlastito tijelo s neke točke izvan njega; O panonam­skoj retrospektivi svog života; pričaju o prolasku kroz onaj ko tunel; o susretima s drugim ljudima, među kojima su im njihovi živi i mrtvi rođaci; pričaju o susretu s bićem sazdanim čak od svjetlosti, o tome kako su osjetili prisutnost božanstva i kako su se vratili u svoje tijelo. “Mudrost dolazi iz dječjih usta!”
goodghost @ 08:04 |Komentiraj | Komentari: 2 | Prikaži komentare
utorak, studeni 20, 2007
Na to ste već navikli, nadam se. Da kod mene uvijek ima nečeg novog.
Otvorila sam si web stranicu, pa malo razgledajte ako imate volje.
Ona se nalazi ovdje: http//goodghost.page.tl

I sada nemam vremena, jednostavno više ništa ne stignem. Zarazila sam se i s aukcijama.hr. Tamo nešto prodajem, pa kupujem, pa pratim, paaa grozno.
Onda su vam moji klinci otkrili igrice koje na ovoj adresi:http://igrice.kicks-ass.net/index.php. Neko vrijeme sam tamo gubila vrijeme (jako lijepo sročeno), ali sada više ne stignem...hehe
I tako, vrijeme ide, kaj sam napravila? Ništa...grozno. Kako je kod vas s vremenom, jel' vi sve stignete?

pozdravček i
budite mi zdravi i veseli
goodghost @ 19:21 |Komentiraj | Komentari: 6 | Prikaži komentare
ponedjeljak, studeni 19, 2007
Onaj tko doživi NDE više se ne boji smrti. Strah od smrti nije isti kod svih ljudi. Neki se najviše boje strašnih bolova za koje misle da prate umiranje i smrt. Drugi se ne boje za sebe nego za svoje drage: brine ih hoće li se itko za njih brinuti. Treće najviše plaši trajno gubljenje svijesti.
 
Ljudi koji vole zapovijedati drugima, koji imaju autorita­tivni karakter, boje se onog gubljenja kontrole nad sobom i nad drugima, koje donosi smrt. Mnoge p1aši strah od paklenog ognja i vječnog prokletstva. Neki se naprosto boje nepoznatog.
 
Kad NDE-ovci kažu da su izgubili strah od smrti, oni najčešče time hoče reći da se više ne boje nestanka svijesti, gubljenja svoga “ja”. To, međutim, ne znači da žele umri­jeti u neko dogledno vrijeme. Oni kažu nešto sasvim drugo. Kažu da je ono što su doživjeli učinilo njihov život bogati­jim i punijim nego što je bio prije.:
 
“Prvih pedeset i šest godina života živio sam u nepre­stanom strahu od smrti. Mislio sam samo o tome kako da se spasim od smrti, koju sam smatrao nečim strašnim. Međutim, nakon onog što sam doživio (NDE) shvatio sam duboku istinu: da sam, živeći u nepresta­nom strahu od smrti, zapravo spriječio samoga sebe da cijenim život”.
goodghost @ 07:56 |Komentiraj | Komentari: 7 | Prikaži komentare
četvrtak, studeni 15, 2007
Photo Sharing and Video Hosting at PhotobucketOvaj vikend sam bila u Veroni na sajmu konja i konjaničke opreme. Neki od vas koji prate moje druge blogove zo već i znaju. Ali, svejedno, moram s vama podijeliti svoje veselje.
Konačno malo promjene. Već dugo si nisam priuštila putovanje. Ispravak, bolja polovica je to učinila.
Juniorka i ja smo malo šopingirale. Nismo pretjerale, stvarno smo se "lijepo ponašale", hehe... znale smo se kontrolirati.


Sebi sam priuštila kupovinu od 10€,  hehe.... kupila sam kaubojski šešir koji si već tak dugo želim.
Malo više možete pročitati ovdje, a još slikica pogledati ovdje i ovdje


tko će prije 
goodghost @ 07:57 |Komentiraj | Komentari: 11 | Prikaži komentare
srijeda, studeni 14, 2007
Mark je čitav život bio opsjednut novcem i društvenim položajem. Bavio se prodajom medicinske opreme, i u tom je poslu pokazivao da više mari za to da proda što više opreme i što brže zaradi nego da prodanu opremu pošteno servisira.
A onda, sredinom četrdesetih godina života, pogodio ga je težak srčani udar. Dok je bio klinički mrtav, Mark se sreo s vlastitom bakom i s mnogim drugim rođacima i bio je izložen njihovoj čistoj bjubavi.
Pošto su mu liječnici spasili život, njegovo gledanje na život potpuno se promijenilo. Svi oni poticaji koji su ranije upravljali njegovim životom sada su se našli nisko na listi njegovih prioriteta - daleko ispod obitelji, prijateljstva s drugim ljudima i znanja.
Mark je takoder rekao da se u toku svog boravka “na onoj strain” dogovorio s bićem sazdanim od svjetlosti da više nikad neće “u prvi plan” stavljati novac, nego će umjesto toga u prvom redu nastojati da prema drugim ljudima bude dobar i pošten.
Gotovo kao nekom ironijom novo njegovo ponašanje donijelo mu je veće profite. “Sada sam ljudima simpatičniji i draži”, rekao je sa smiješkom, “pa zato radije kupuju kod mene.”
Istraživači koji su saslušali velik broj NDE-ovaca po­tvrdili su postojanje ove posljedice NDE-a. Neki istraživači zapazili su čak “blistavu smirenost” ovih ljudi. Dobivao se dojam da su oni vidjeli budućnost i znaju da se na kraju krajeva sve dobro završava.
goodghost @ 07:47 |Komentiraj | Komentari: 9 | Prikaži komentare
četvrtak, studeni 1, 2007
Sandra MacDonald iz Grimsbyja tvrdila je da je predvidjela dramatično potapanje britanske podmornice Arteinis 1971. godine. Kad je brod posjetio Grimsby, tada sedamnaestogodišnja Sandra izašla je s nekoliko mornara s Artemisa. Na plesu u Mecca Dance Hallu podmorničari su bili zanimljiviji od momaka mjesne ribarske flote. Zabljesnuli su djevojke Grimsbyja, a zatim, kao što to mornari obično čine, otplovili.
Trećeg dana nakon njihova odlaska Sandra MacDonald istrčala je iz spavače sobe pošto se trgnula iz more u kojoj je vidjela potonuće podmornice u nekoj luci ili na doku. “Vidjela sam je kako tone, Ljudi su trčali na sve strane. Zatim su tu bila trojica zatvorena u nekom odjeljku; znala sam da su u stupici. Bili su to Doug i Taffy i treći kojeg nisam poznavala. U mom snu jedan je umro.” Sandra je ispričala san majci i nekolicini prijatelja. “Tjedan dana kasnije vratila sam se kući iz –Tiffaniyja, a majka mi reče: “Imam loših vijesti za tebe. Podmornica je potonula, a trojica su u njoj zarobljena.” Briznula sam u plač i počela ridati!”
Artemis je zapravo potonula na svom doku u Gasportu, u Hampshireu, jer je bila pogrešno opterećana. Bilo je potrenmo deset I pol sati da se iz vodonepropusne komore, kamo su se sklonili, oslobode trojica mornara. Ali, suprotno snu Sandre MacDonald, sva su trojica spašena. Među njima bila su ona dvojica koju je sanjala.
goodghost @ 13:39 |Komentiraj | Komentari: 13 | Prikaži komentare
--
  • --
 
Novi postovi
Nema zapisa.